Kambodza 

Mitä? 10 vapaaehtoista on haussa Kambodzaan tukemaan opinto-ohjaushanketta, kouluttamaan ja mentoroimaan opoja sekä luomaan koulutusmateriaaleja. Tehtäviin voi kuulua myös aktiviteettien kehittämistä kouluille ja perheille, yhteistyö opetussektorin viranomaisten kanssa sekä datan kerääminen opinto-ohjaustutkimukseen liittyen.

Missä? Battambangin ja Banteay Meancheyn provinssit sekä Phnom Penh. Työ voi sisältää matkustamista eri projektialueille.

Milloin? Vapaaehtoisille on tarvetta koko vuoden ympäri, mieluiten 6 kuukaudeksi kerrallaan. Eduksi on mahdollisuus aloittaa kesäkuussa 2020 tai tammikuussa 2021.

Uganda 

Mitä? Ugandaan haetaan 1-2 vapaaehtoista tukemaan laadukkaan peruskoulutuksen toteutumista pakolaisasutusalueella sekä paikallisissa yhteisöissä. Vapaaehtoisten työhön kuuluu mm. opettajien ja muiden opetussektorin toimijoiden pedagogisten taitojen vahvistaminen koulutuksen ja mentoroinnin keinoin.

Missä? Moyo, Länsi-Niilin alue, Uganda. Työ sisältää matkustamista eri projektialueille

Milloin? Mieluiten 10 kk jakso syyskuusta 2020 alkaen.

 

Palestiinalaisalue 

Mitä? Neljää vapaaehtoista haetaan vahvistamaan paikallisten opettajien ja muiden opetussektorin toimijoiden osaamista tarvekartoitusten pohjalta. Vapaaehtoiset vetävät osallistavia työpajoja, osallistuvat opettajien oppimisyhteisöjen luomiseen sekä tarkastelevat koulutuksen kehittämissuunnitelmia yhteistyössä kouluhenkilökunnan kanssa.

Missä? Palestiinalaisalue.

Milloin? 3kk, alkaen vuoden 2021 alusta.